Министърът на енергетиката  на няколко пъти е предлагал на Министерски

...
Министърът на енергетиката  на няколко пъти е предлагал на Министерски
Коментари Харесай

Тошко Йорданов отрече за съвместно явяване на ИТН с ВМРО на предстоящите избори


Министърът на енергетиката  на няколко пъти е предложил на Министерски съвет " България да премине на същата скица, по която работят германците, гърците и италианците " с " Газпром ", само че е отказвал.

Това изясни в изявление за БНР заместник-председателят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година.

" Тогава цената, дебело ще подчертая, щеше да е същата, каквато ни е по контракт, а не с 30 и недостатък % по-скъпа, както е в този момент. стопира това на Министерски съвет, той е твърдо срещу и отхвърля да се случи това. Тогава Министерство на енергетиката няма различен метод, с изключение на да купува газ през медиатори, още веднъж съветски газ, единствено че с 30% от горната страна. "

Според Йорданов, Николов е опитвал да минимизира вредите, колкото може.  

" Тогава бяхме съдружни сътрудници и не вървеше да се избиваме едни други пред хората. "

Шефа на КЕВР го назначихме в името на обединението, добави той.

" Ние се примирихме в името на обединението да гласуваме за началник на КЕВР един човек, който не дава отговор на никакви условия по състезанието. "

" Това им е манталитетът – да те упрекват, че си покровител на или, на седемте джуджета и Снежанка, в случай че им посочваш някои неточности. Пред тази алтернатива какво правиш? Приемахме тези вреди ", съобщи заместник-председателят на Има Такъв Народ. По думите му каквото и да са дали обещание като държание, е било спазено, " даже да носи политически вреди ".

" Вижте какъв брой необичайно беше! За пред хората и по съглашение министерствата бяха парцелирани. Практически обаче министър-председателят и главно финансовият министър се месеха извънредно жестоко в работата на съвсем всички министерства, изключително в районното развиване и енергетиката. (…) Реално те блокираха едно цяло министерство за 8 месеца, а на всичкото от горната страна имаха наглостта да упрекват Гроздан (Караджов) и нас за нещо, което те правеха. Те сложиха две комисии, те забавиха заплащанията, той действително не се е разплатил, а те го упрекват в корупция ", разяснява Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година.

" Освен глупостите, които свърши това ръководство, в което участвахме и ние, и изключително нещата, които натвориха ПП-тата, като цяло това съдружно държавно управление свърши и потребни неща, не са вършени единствено неприятни неща ", направи равносметка Йорданов.

" Сега има длъжностен кабинет. Много неща на ПП-тата ще излязат. Много неща ще станат ясни. Защо сме излезли най-малкото. "

Никой не обича предателите - употребяват ги като принадлежности, а по-късно ги изхвърлят с омерзение, означи той по отношение на разцеплението в парламентарната група на Има Такъв Народ в последния парламент.

Йорданов назова " следващата партенка " тезата за взаимно явяване на Има Такъв Народ с Вътрешна македонска революционна организация на идните избори.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР